Levins Syateljé

Välkommen till Levins syateljé!

Levins syateljé startades i oktober 1999 och vi har sedan dess arbetat med sömnad av alla de slag. Vi har genom åren arbetat med allt från att skapa brudklänningar, sy smokingar, festkläder, ändra kostymer så att de sitter perfekt, galonera uniformer för handelsflottan och marinen, sy i knappar i skjortor, monter märken på arbetskläder till att ta fram och sy inredning till hotellrum. Inget jobb är för stort eller smått för oss. Får vi bara rätt förutsättningar så löser vi era sömnadsförfrågningar.

Bredden och variationen på de arbeten vi utför gör vi hela tiden utvecklats inom yrket. Vi stöter alltid på nya utmaningar, men med den erfarenhet vi nu har samlat på oss så vet vi att det mesta går att lösa.

Kika gärna in under fliken bilder för att se ett litet smakprov av saker vi sytt.

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *